Diana Ionescu
Magister sprijină tranziția comerciantilor romani spre E-Factura B2B
17 august 2023

SmartCash ANAF Connector ramane soluția digitală pentru E-Factura 2024

În contextul Deciziei Consiliului UE nr 1553/2023*, publicată Joi, 27 Iulie, care marchează un pas semnificativ în digitalizarea proceselor de afaceri din România, Magister, unul dintre liderii în dezvoltarea de soluții software, își reafirmă angajamentul de a sprijini mediul de afaceri în această tranziție. Decizia, care permite României să impună E-Factura pentru toate tranzacțiile B2B, vine cu provocări, dar și cu oportunități semnificative pentru mediul de afaceri.

Anticipând aceste schimbări, Magister a dezvoltat și lansat engine-ul de schimb de date cu autoritățile fiscale, denumit SmartCash ANAF Connector. Acest instrument avansat procesează în mod automat toate documentele relevante emise în sistem și le transmite direct în platformele eFactura și eTransport, asigurând astfel conformitatea și eficiența proceselor. Mai mult, SmartCash ANAF Connector include un modul specializat de management al transportatorilor, esențial pentru gestionarea corectă a numerelor UIT. Pentru aprofundarea detaliilor tehnice și beneficiilor, Magister invită utilizatorii să acceseze acest articol.

Este esențial de menționat că această derogare a Consiliului UE va fi valabilă din Ianuarie 2024 până în Decembrie 2026. Deși nu au fost încă clarificate detaliile privind planul de facturare electronică după această perioadă, Magister subliniază importanța pregătirii anticipate.

Recomandarea Magister pentru contribuabilii români este clară: să înceapă pregătirile din timp pentru a se asigura că tranziția la E-Factura se va desfășura fără probleme. În acest sens, specialiștii Magister stau la dispoziție pentru a consilia și a oferi soluții personalizate. Ei pot ghida companiile în procesul de integrare a modulului de automatizare e-Factura în programul de gestiune, asigurând astfel o tranziție fluidă și eficientă.

În concluzie, într-o eră în care digitalizarea devine normă, Magister își reafirmă poziția de lider și partener de încredere, oferind soluții inovatoare și suportul necesar pentru a naviga cu succes în noile provocări ale mediului de afaceri.

0 Comentarii

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!