Diana Ionescu
SmartCash HQ asigura managementul magazinelor Mercur Hard Discount
22 aprilie 2022

Mercur Hard Discount – inaugurare de succes, cu SmartCash HQ

Luni, 18 aprilie 2022, in incinta Bazar Micro 6 din Targoviste, jud. Dambovita, s-a deschis magazinul cash&carry Mercur Hard Discount – o noua confirmare ca afacerile cash&carry sunt pe val, asa cum va anuntam nu demult.

Mercur Hard Discount a ales o solutie la cheie pentru retail de la Magister, care include deopotriva dotari hardware si software. Solutia SmartCash HQ asigura toate automatizarile de proces necesare magazinelor cash&carry.

Noul supermarket Mercur Hard Discount din Targoviste dispune de o linie cu 9 case de marcat dotate cu POS-uri de ultimă generație, toată infrastructura hardware și software fiind asigurată de Magister.

Astfel, echipamentele includ noua sisteme POS Grace, server si statii de lucru Dell, cantare electronice Dibal, precum si trei terminale profesionale Themis, pe Android, pentru inventarierea mobila a stocurilor. Acum, receptia si evidenta marfii se realizeaza cu precizie si viteza, iar timpul astfel salvat din programul angajatilor poate fi mai bine valorificat pentru alte activitati.

La randul sau, managementul afacerii are la dispozitie functionalitati de business intelligence si analize detaliate asigurate de platforma SmartCash Oxygen. Componenta SmartCash Oxygen functionează instantaneu, comparativ cu alte soluții pentru analiza datelor, care necesita timpi intermediari pentru prelucrarea si pregătirea datelor

Mercur Hard Discount utilizeaza solutia software SmartCash HQ – aplicația din suita SmartCash RMS responsabila si cu managementul magazinelor de tip cash&carry, asigurand controlul unificat al gestiunilor din retea (retail si engros).

Axandu-se pe comercializarea produselor la preturi cu discount si promotii aplicabile la pachet de produse, Mercur Hard Discount utilizeaza inclusiv campaniile de tip revista – functionalitate SmartCash care permite planificarea concomitenta a campaniilor de discount prezentate in brosuri, pe durata determinata, preturile urmand sa revina la valoarea de lista.

Motivele pentru care Mercur Hard Discounta ales solutiile SmartCash pentru cash&carry? Iata:

  1. viteza accelerata de vanzare;
  2. facturare rapida;
  3. incasare rapida;
  4. control sporit asupra fluxului operational;
  5. colectare mobila de date prin terminalele de inventariere mobila, pentru o evidenta exacta asupra stocurilor;
  6. siguranta inregistrarilor si raportarilor;
  7. functii de business intelligence;
  8. platforma e-commerce
  9. posibilitatea de a organiza cu usurinta reduceri, promotii, promotii dinamice de volum, campanii de tip revista.

Vreti si voi o afacere cash&carry dotata cu tot ce-i trebuie pentru a fi functionala si profitabila? Contactati-ne! Specialistii Magister va stau la dispozitie pentru a configura magazinul in functie de specific si necesitati.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!