Diana Ionescu
O viziune detaliată asupra direcțiilor de dezvoltare pentru SmartCash RMS 2024
10 noiembrie 2023

Perspectivele inovației – o reflexie asupra progresului in retail cu SmartCash RMS 2024

SmartCash RMS 2024 marchează un punct de cotitură în evoluția retailului, așa cum a fost evidențiat în discursul inspirat al dlui. Dor Bujor Pădureanu la Conferința Națională Magister 2023, punând accent pe adaptarea la noile realități fiscale și pe inovația continuă în sectorul retail.

Adaptarea la schimbarile fiscale si sinergia cu noi solutii ERP

Dl. Pădureanu a subliniat pe parcursul discursului său modul în care Magister se adaptează continuu la schimbările legislative și fiscale, accentuând rolul crucial al solutiei SmartCash RMS 2024 în acest proces. Noua versiune a platformei va facilita conformitatea comercială și va eficientiza raportarea, în special în contextul noilor cerințe impuse de ANAF, cum ar fi sistemele e-Factura, e-Transport, SAFT și e-Sigiliu.

Un alt punct esențial in directia dezvoltarii il reprezinta integrarea completa la nivel de linie de tranzactie cu majoritatea solutiilor stabile ERP sau de contabilitate din Romania. Integrarea solutiilor stabile este o prioritate pentru companie, in concordanta cu tendintele si cerintele globale in domeniu – acesta fiind si principalul subiect in cea de-a doua parte a evenimentului, in care au luat cuvantul reprezentantii unora dintre cei mai dinamici parteneri Magister.

Dl. Padureanu a subliniat angajamentul Magister pentru o colaborare strânsă, care va facilita comercianților gestionarea eficientă a provocărilor digitale, asigurând totodată o raportare fiscală precisă și o conformitate optimă.

Automatizare si eficienta cu SmartCash RMS în Cloud si Magister ECO

SmartCash RMS 2024 va oferi funcționalități avansate, pentru o raportare simplificată și automatizată, aliniindu-se la cele mai noi reglementări fiscale și la presiunea digitala.

Expunerea sistemului self-checkout Magister ECO a transmis un mesaj clar: Magister este angajată să pună tehnologia avansată în slujba eficienței în retail. Această abordare a fost cristalizată si in prezentarea sistemului Magister ECO și a liniei de terminale mobile. Prezentarea a subliniat un alt angajament, de acesta data pentru automatizarea proceselor de vânzare și pentru o integrare fluidă între diferite platforme ERP și de contabilitate. Este o mărturie a felului în care tehnologia poate transforma nu doar tranzacțiile zilnice, ci întregul peisaj al retailului.

Cea de-a treia directie dar nu ultima este automatizarea punctelor de vanzare. Desigur, viitoarea versiune a platformei software SmartCash RMS va reflecta aceste cerinte si va oferi comerciantilor functii de automatizare a proceselor si raportare automata. Toate functiile au scopul de a-i sustine in adaptarea la digitalizare si a le permite sa se concentreze asupra dezvoltarii afacerii, fara sa-si consume resursele cu alte operatiuni.

Automatizarea avansată a punctelor de vânzare, cu Magister ECO, un sistem de self-checkout de top, ramane baza multor proiecte de succes, care exemplifică angajamentul Magister pentru eficiență și inovație.

Așa cum v-am obișnuit, prezentarea dlui. Dor Bujor Padureanu este disponibila pentru descărcare pe site-ul comunității noastre, SmartCash Community

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!