Diana Ionescu
Noi dimensiuni tehnologice și profesionale în contextul actual al pieței de retail
26 decembrie 2018

Prezent la Conferinta Nationala Magister 2018, domnul Marian Anghelescu, presedintele Patronatului Comercianților și Servisanților de Case de Marcat din România, a prezentat provocarile tehnologice si profesionale si importanta acestora în contextul actual al pietei de retail.

Subliniind numarul mare de participanti din comunitatea profesionala, domnul Anghelescu a apreciat meritul companiei Magister Software si a salutat directia specialistilor nostri de dezvoltare a solutiei informatice avansate pentru retail, apreciind acest fapt drept factor principal in sustinerea si aplicarea noilor conditionari legislative.

La finalul interviului, domnul Marian Anghelescu a reamintit faptul ca una dintre preocuparile comune ale Patronatului Caselor de Marcat si respectiv Magister Software este aceea de a ajuta atat managementul firmelor de case de marcat, cat si pe specialistii din echipele acestora, in vederea dezvoltarii in conformitate cu progresul tehnologic si cu cerintele de performanta referitoare la sistemul informational.

Ii multumim dlui Anghelescu pentru cuvintele frumoase si pentru sustinerea acordata initiativei noastre de a sustine activ perfectionarea profesionala continua a profesionistilor din domeniul furnizarii de solutii pentru retail.

Va invitam sa urmariti mai jos, integral, interviul video pe care ni l-a acordat:

Dimensiuni tehnologice si profesionale în contextul actual al pietei de retail, Marian Anghelescu

Dimensiuni tehnologice si profesionale în contextul actual al pietei de retail, Marian Anghelescu

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!