Diana Ionescu
Interviu cu Dor-Bujor Pădureanu, despre rolul Magister ca arhitect al schimbarii pe piata solutiilor pentru afaceri
26 noiembrie 2019

Acum doua decenii, in 1998, Dor-Bujor Pădureanu, fondatorul Magister, crea prima versiune a programului informatic SmartCash, menit sa puna tehnologia la dispozitia comerciantilor pentru a le asigura controlul absolut asupra activitatii din magazine. In aceasta etapa de pionierat, stadiul empiric din comertul national necesita inovatie rapida, pragmatism si implementare facila in magazinele mici si mijlocii ce impanzeau tara.

Zece ani mai tarziu, deja se extinsese si se diversificase considerabil suita de aplicatii software SmartCash RMS si consolidam reteaua nationala a partenerilor Magister, care comercializau si implementau solutiile in diverse zone ale tarii. In timp, simultan cu cresterea cererii in piata, reteaua partenerilor a crescut constant, atingand acoperirea nationala, si s-au deschis noi centre call-center pentru a oferi clientilor Magister suport tehnic cu promptitudine. In ciuda concurentei acerbe reprezentate de retelele internationale de retail, multi comercianti si producatori autohtoni reusesc sa-si creeze propriile retele de magazine, iar solutiile Magister ii sustin in procesul continuu de dezvoltare.

Misiunea noastra continua, anul acesta, cu lansarea programului “Integrator Magister”, care marcheaza o directie de dezvoltare multilaterala, pe diverse paliere de business, vizand eficientizarea afacerilor din orice domeniu prin automatizarea proceselor si integrarea celor mai performante solutii intr-un management unitar de proiect. Astfel, Magister devine un adevarat aliat si arhitect al schimbarii pentru companiile dornice sa-si accelereze dezvoltarea si sa-si imbunatateasca performantele in concordanta cu asteptarile consumatorilor si cu standardele tot mai ridicate de pe pietele competitive.

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata intre 1-3 noiembrie la Poiana Brasov, Dor Bujor Padureanu a subliniat contextul actual al companiei, dar mai ales obiectivele ambitioase pentru perioada urmatoare:

Anul 2018 ne-a propulsat in topul furnizorilor de solutii pentru retail, ne-a consolidat pozitia de lider de piata […]. Ne propunem ca in anii care urmeaza sa trecem la urmatorul nivel: sa furnizam clientilor nostri solutii si produse, servicii, pachete complete care sa atinga toate domeniile de activitate ale afacerii lor”, a declarat CEO-ul Magister.

Urmariti mai jos interviul integral:Rolul de arhitect al schimbarii pe piata solutiilor pentru afaceri, Dor-Bujor Padureanu, Magister

Rolul de arhitect al schimbarii pe piata solutiilor pentru afaceri, Dor-Bujor Padureanu, Magister


Va invitam sa ne ramaneti alaturi in noua etapa de dezvoltare si sa facem impreuna performanta pe piata solutiilor la cheie pentru afaceri.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!