Diana Ionescu
Webinar gratuit Magister – afla noutatile si profita de noile functionalitati SmartCash!
31 iulie 2020

Bun gasit! Dupa cum va anuntam si pe paginile noastre social media, recent am lansat webinarul Magister prin Zoom, unde va prezentam noile functionalitati disponibile pe platforma SmartCash RMS – cea mai raspandita solutie software pentru retail din Romania.

In cel mai recent webinar, derulat miercuri, 29 iulie, am abordat noutatile SmartCash RMS, respectiv:

  • Promoțiile de tip Happy Hour au suportat modificari – acum, acestea pot fi alocate mai multe simultan pentru aceleasi intervale de timp chiar daca cuprind aceleasi articole (cine le defineste trebuie sa se asigure ca acestea nu se suprapun). Daca exista mai multe promotii valabile pentru un articol, este aplicata automat numai cea care are data de inceput mai aproape de ziua curenta;
  • S-a adaugat istoric pentru preturile de achizitie negociate si s-a modificat raportul de preturi negociate pe departamente/clase astfel incat sa includa si preturile arhivate. De asemenea, s-a implementat mecanismul de salvare a pretului de achizitie in documentele de corectie stoc;
  • Acum aveti disponibile direct in SmartCash POS funcțiile de Retur Plata și Settlement pentru tranzacțiile prin terminale de plata bancare GPE;
  • S-a restructurat interfata de control pentru raportare fiscala;
  • S-a implementat un nou task pentru centralizarea stocului de sfarsit de luna pe baza fiselor de depozit calculate;
  • Am introdus suport pentru regimul de logare multiinstanta per aplicatie;
  • Totodata, s-a realizat integrarea SmartCash RMS cu aplicatiile Saga, WizCount,Transart BOrg, WinMentor si alte aplicații prin REST API.

Daca nu ati reusit sa participati live la webinarii, va invitam sa va logati pe platforma SmartCash Community si sa le urmariti in sectiunea Întalniri trecute. Înregistrarile sunt valabile timp de 7 zile și sunt gratuite.

Pentru a avea acces la webinar trebuie sa va inregistrati pe platforma noastra, SmartCash Community si sa va inscrieti in grupul Utilizatori SmartCash RMS. Accesul la acest grup este liber, pentru orice utilizator inregistrat.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog | Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!