Diana Ionescu
Profesionisti in consultanta, training si instalare solutii software pentru retail, integrate SmartCash RMS
27 mai 2021

Succes in comercializare solutii software pentru retail, la nivel national.

Profesionalismul, permanenta dorinta de invatare si creativitatea unei echipe dinamice la nivel national, asigura implementarea cu succes a solutiilor software pentru retail si transforma ideile in beneficii directe.

Programul de certificare anuala Magister, dedicat partenerilor nostri, singurul proiect de perfectionare continua pentru profesionistii din retail din Romania, a reunit in sesiunea anului acesta 30 de companii din toata tara.

Rezultatele acestei sesiuni indica orientarea companiilor partenere catre vanzarea solutiilor cat mai complexe si integrate, un trend ascendent dovedit de numarul total de persoane inalt calificate in zona de consultanta si analiza solutii SmartCash.

Consolidarea prezentei noastre in zone geografice noi, inregistreaza o crestere remarcabila. Licentele profesionale sunt atribuite unui număr total de 116 persoane la nivel național.
Personalul profesionist asigura, la nivel national, clientilor nostri servicii complete de instalare si training, in reteaua nationala.

Succesul proiectelor noastre, intr-o maniera eficienta si sustenabila, se datoreaza unei intregi comunitati de parteneri.
Baza de formare si perfectionare o reprezinta programele de licentiere si instruire, fiind principala conditie de acceptare a companiilor in program.

Programul Partener Certificat Magister se adreseaza tuturor specialistilor si furnizorilor de solutii pentru retail din tara, vizand perfectionarea si certificarea personalului din companiile de profil conform unor standarde unitare.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!