Diana Ionescu
Primul magazin tip Agroland MEGA in Sibiu
8 octombrie 2021

Grupul Agroland a inaugurat un nou magazin de tip MEGA in Sibiu. Locatia are o suprafață de aproximativ 675 metri pătrați

Miercuri 7 octombrie, in nordul orasului Sibiu, in incinta Prima Shopping Center a avut loc deschiderea magazinului de tip Agroland MEGA cu numarul 10.

Magazinele din Grupul Agroland, cel mai mare furnizor de produse agricole din tara, exploateaza la maxim functionalitatile solutiei Magister, prin utilizarea aplicatiilor de controlul stocurilor dublate de cele mai moderne sisteme de incasare sau plata si gestiune si inventariere mobila prin SmartCash Mobility pentru controlul stocurilor.

Potrivit reprezentantilor Grupului Agroland, magazinul cu numarul zece, care tocmai a fost inaugurat are o suprafata de 675 metri pătrați. Din totalul acestei suprafete 603 mp sunt destinați magazinului propriu-zis, iar 72 sunt utilizați pentru depozitarea mărfii.

Extinderea gamei de produse comercializate si marirea suprafetelor magazinelor operate de companie

Grupul Agroland a schimbat din mers modelul de business, optand pentru marirea suprafetelor magazinelor operate de companie. Aceasta directie fiind sustinuta in paralel si de extinderea gamei de produse comercializate.

Fata de anterioul magazin Agroland MEGA din Bolintin-Vale, cel din Sibiu detine circa 3000 de produse in oferta, din categorii precum: gradinarit, produse pentru animale de companie, hobby farming, casa si gospodarie.

„Suntem încântați că am deschis al zecelea magazin Agroland MEGA, din 2021, și că această inaugurare a avut loc în Sibiu, un oraș cu un potențial ridicat pentru business-ul nostru. Ne doream de mai mult timp să ajungem aici. Acum ni s-a oferit oportunitatea, prin colaborarea cu dezvoltatorul Oasis Retail Development. Am convingerea că sibienii vor adopta foarte rapid conceptul Pet & Garden. Ne concentrăm acum, la fel cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte magazine MEGA pe acest concept. Acest concept este cel mai dinamic în Europa de Vest. La nivelul retailului specializat obiectivul nostru este să atingem numărul de 30 de magazine MEGA deschise. Astfel devenim cel mai important jucător din regiune.”, a declarat pentru Brico Retail dl. Horia Cardoș, fondator și director general al Agroland.

Categoriile de produse care se vor menține la același nivel și în ultimul trimestru din 2021

Fondatorul rețelei consideră că gamele destinate animalelor de companie și grădinăritului se vor menține la același nivel și în ultimul trimestru din 2021, nefiind afectate de restricțiile generate de pandemie.

„Anul acesta a fost foarte bun din punct de vedere al prețului cerealelor și al producției și văd cu bucurie că micii fermieri și antreprenorii români din agribusiness sunt tot mai dedicați afacerilor lor”, a mai punctat Horia Cardoș pentru Brico Retail.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!