Diana Ionescu
Rai Libo SRL simplifica fluxurile de lucru cu SmartCash RMS si creste procesul de vanzare
9 august 2022

Trasabilitatea produselor si vizibilitate asupra stocurilor pentru comerciantul Rai Libo SRL

Magazinul Rai Libo din Petrila, judetul Hunedoara, comercializeaza materiale pentru constructii in regim en-gros si en-detail. In mod specific, accelerarea proceselor de vânzare și de recepție de marfa, în condițiile unui trafic extrem de ridicat de clienți a determinat implementarea solutiei SmartCash HQ.

Solutia SmartCash HQ asigura toate automatizarile de proces necesare magazinelor pentru constructii si bricolaj. Rai Libo SRL poate gestiona volume mari de date, prin interfata unificată, ce oferă instantaneu toate detaliile în vederea luării celor mai bune decizii. Listarea produselor brico este cuplata în mod natural cu informații legate de furnizori, prețuri de achiziție sau promoții, folosind un sistemul elaborat de accelerare a afișarii.

Pentru depozitul Rai Libo solutia SmartCash ofera posibilitatea comercializarii in mod simultan în doua regimuri complementare: vânzarea cu bon fiscal pentru persoane fizice și vânzarea prin facturare către persoanele juridice.

Avand gestiune distribuita si control centralizat pentru preturi si politici de vanzare, portofoliu de produse si sortimentatie, controlul operativ al stocurilor din magazine si un anumit tipar de aprovizionare, se folosesc terminale mobile pentru inventarierea automatizata.

Pentru controlul stocurilor a fost implementată o soluția mobila ce folosește terminale wireless dotate cu sistemul de operare Android și aplicatia SmartCash Mobility. Acestea sunt utilizate atât pentru inventariere cât și pentru procesarea comenzilor, respectiv comenzile ce se pregătesc în avans, pentru clienții care achiziționeaza cantităti importante.

Implementarea soluției SmartCash RMS stimuleaza in mod cert capacitatea de livrare și creste procesul de vanzare.

Nici investitiile in tehnologie nu au fost neglijate: in vederea gestionarii performante a magazinelor si a transferului marfurilor de pe platforma logistica spre magazine, compania a implementat solutii software specializate.

Avand gestiune distribuita si control centralizat pentru preturi si politici de vanzare, portofoliu de produse si sortimentatie, controlul operativ al stocurilor din magazin si un anumit tipar de aprovizionare a magazinelor, se folosesc terminale mobile pentru inventarierea automatizata.

Rai Libo SRL – retailer independent cu dotari performante

Fiind un magazin de tip autoservire, clientul a optat pentru achizitionarea unui echipament de verificarea preturilor, ce beneficiaza de tehnologie vocala. Denumit Elzab, acest price checker, afiseaza denumirea produselor scanate pe 3 randuri cu caractere de dimensiuni mari. In plus, spre deosebire de alte dispozitive de acest tip, pretul este redat si audio.

Instalare, training si suport constant asigurate de partenerul Cyber Knowledge, Deva

Ca de fiecare data, avantajele solutiei SmartCash RMS sunt completate de serviciile de instalare, respectiv trainingul si suportul constant asigurat de catre colegii nostri din departamentul tehnic Magister, precum si de consultanta oferita de partenerul Cyber Knowledge.

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazinul Rai Libo SRL au fost realizate de către colegii de la Cyber Knowledge, Partener Certificat Magister.

Cyber Knowledge din reteaua nationala de parteneri certificati Magister a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

Deloc surprinzator, automatizarea proceselor va aduce beneficii majore comerciantului Rai Libo SRL, Hunedoara, din mai multe puncte de vedere, cu impact la nivel operational, logistic si financiar prin simplificarea fluxurilor de lucru cu SmartCash RMS si crestea procesului de vanzare.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!