Diana Ionescu
Retailul naţional, retailul prezentului şi al viitorului, un mix între online şi offline, expansiune, digitalizare și loializare
3 mai 2023

Magister partener la cea de-a XVIII-a ediție a conferinței INTERACTIV

Digitalizarea nu înseamnă doar magazine online sau posibilitatea de a realiza plăţi online, este vorba despre un întreg univers de procese menite sa sustina automatizarea operațiunilor din producție și vânzare prin optimizarea fluxului tehnologic.

Cea de-a XVIII-a ediție Progresiv Interactiv Cluj-Napoca, s-a desfasura la Grand Hotel Italia si a fost despre retailul traditional, parteneriatele si interacțiunea retailerilor cu furnizori de bunuri și servicii, fidelizare si soluții pentru dezvoltarea afacerilor din comerțul local.

Magister a expus, in magazinul simulat în cadrul evenimentului, primul sistem self check-out fabricat integral în România – Magister ECO.

Dotat cu cea mai recentă tehnologie din domeniu, Magister ECO a atras rapid atentia celor prezenti, invitati, expozanti, retaileri sau furnizori de produse pentru retail.

Magister ECO integrează toate sistemele de automatizare, protecție, interfațare și control necesare pentru integrarea în orice flux de operare din retail si poate fi personalizat în funcție de nevoile sau designul fiecărui magazin.

Comerciantii locali, prezenti la evenimentul INTERACTIV, au testat sistemul si au apreciat dotările hardware și software specifice comerțului modern, identificarea automată a parametrilor de fizionomie facială – funcția de validare automată a limitei de vârstă, funcția de semnalizare Liber/Ocupat, controlerul multicanal pentru deschiderea sau închiderea automata a porților după emiterea bonului fiscal, multiple opțiuni de plată (card bancar sau criptomonede) sau sistemul de avertizare luminoasă pentru produsele a căror comercializare către minori este interzisă.

Interesul comercianților locali, din retailul independent, demonstreaza inca o data ca Magister ECO reprezintă o inovație importantă pe piața soluțiilor pentru retail din România, confirmând atât potențialul pieței naționale de profil, cât și deschiderea comercianților români la tendințele în domeniu.

Ne-au fost alaturi, în cadrul evenimentului, partenerii certificati Magister la nivel national Simon Electronics SRL din Satu Mare, SGI Service Misu SRL din Bistrita Nasaud, Birotech Pres SRL din Targu Mures si Detect Serv SRL din Cluj Napoca.

Vă dăm din nou întâlnire, cu noi provocari si diverse solutii, la urmatoarea ediție a evenimentului INTERACTIV, organizat de Progresiv.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!