Diana Ionescu
Senic Gross&Market o rețea de magazine de tip Cash&Carry cu capital 100% românesc
21 aprilie 2022

SmartCash RMS: solutia ideala pentru retele comerciale tip Cash&Carry

Reteaua de magazine Senic Gross&Market, o afacere cu capital 100% românesc ce s-a impus pe piaţa supermarket-urilor de tip Cash&Carry prin calitatea serviciilor şi produselor oferite, a luat naştere în anul 1994 având ca principal obiect de activitate distribuţia produselor alimentare.

În decursul a peste 2 decenii de activitate compania s-a dezvoltat constant prin cele cinci magazine sunt situate in Drobeta Turnu Severin, Pitesti, Brasov, Slatina si Medias.

Primul magazin Senic a fost deschis în anul 2017, în Drobeta-Turnu Severin iar în 2019 a avut loc inaugurarea magazinului Senic Gross&Market din Pitești. In anul 2021 compania a inaugurat alte doua locatii, in Brasov si Slatina iar anul acesta, in luna aprilie s-a extins, cu o nouă locaţie, în Medias pe Șoseaua Sibiului.

Senic Gross&Market se adresează atât persoanelor fizice care vor să îşi facă cumpărăturile pentru casă, cât şi clienţilor persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri.

Din dorința de a oferi prețuri dinamice în funcție de cantitatea achiziționată, compania a creat și un lanț de magazine de tip Cash&Carry – Senic Gross&Market. Prin intermediul retelei de magazine Cash&Carry retailerul pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de produse.

Reţeaua de magazine Senic Gross&Market se extinde cu o nouă locaţie, în Medias

Toate cele cinci magazine Senic Gross & Market utilizează soluții specializate pentru retail bazate pe platforma SmartCash RMS de la Magister.

Noul supermarket Senic Gross & Market din Medias dispune de o linie cu 4 case de marcat dotate cu POS-uri de ultimă generație. Toată infrastructura hardware și software este asigurată, in toata reteaua de magazine, de Magister.

Dintre echipamentele hardware instalate in locatie, in zona de legume-fructe, unde, dat fiind traficul ridicat, a fost necesară simplificarea și fluidizarea procesului de vânzare pentru a crește volumul, se disting cantarele cu etichetare touchscreen din seria Dibal D-955 self service.

Aceste cântare îmbină avantajele ecranului tactil pentru autoservire cu beneficiile afișării de mesaje și oferte promoționale pentru client. Dibal D-955 este un cantar multifuncțional, cu un design deosebit, amprentă compactă și tehnologie avansată.

Pentru recepția de la furnizori, etichetare și inventar se foloseste aplicația SmartCash Mobility impreuna cu terminalele de inventariere mobilă Android.

Toata reteaua de magazine Cash&Carry Senic utilizeaza aplicatia SmartCash Mobility usurand munca personalului angajat si oferind siguranta in desfasurarea proceselor operationale.

Deschidere Magazin Senic Medias
Deschidere Magazin Senic Medias

De ce aleg clientii solutiile SmartCash pentru cash&carry?

Iata atuurile SmartCash pentru formatul comercial cash&carry și cele mai apreciate funcționalități:

 • SmartCash RMS permite sistemul combinat de vanzare, in regim en gros si en detail, în funcție de tipul de client (atat persoane fizice, cat si juridice, putand fi utilizate linii separate sau sisteme de vanzare mixte – multistație). Astfel, vânzarea cu amănuntul și cu ridicata se deruleaza în același spațiu de desfacere, ceea ce atrage mai multe segmente de clienti simultan.
 • Controlul strict al fluxului operational;
 • Promotiile dinamice de volum – aplicate automat la casă sau la stațiile de facturare, pe masura ce produsele sunt adaugate pe bon sau pe factură;
 • Facturare și încasare ultra-rapida, automatizata, cu multiple forme de plata si control strict al fluxurilor de numerar;
 • Colectare mobilă de date – comenzile primite telefonic sau prin platforme e-commerce pot fi colectate mobil pe sală și pregătite în vederea ridicării rapide de către clienții VIP;
 • Planificarea campaniilor de tip revista.

Una dintre cele mai apreciate functionalitati SmartCash RMS este reprezentata de posibilitatea planificarii concomitente a campaniilor promotionale săptămânale și zilnice, pentru toate categoriile de produse.

Doua decenii de inovație, experiență și pasiune

Faptul ca solutia noastra este aleasa de tot mai multi retaileri care opereaza magazine si depozite cash & carry confirma ca, la 20 de ani de la lansare, platforma SmartCash RMS este deja consacrata pe piata din Romania, imbinand traditia in dezvoltarea de solutii cu inovatia si perfectionarea continua. Caror factori le datoram aceasta recunoastere?

 • Solutie robusta si stabila
 • Multitudinea de functii dezvoltate in platforma, care acopera in intregime fluxul operational derulat in astfel de afaceri. Update lunar cu noi functii si optimizari
 • Integrare cu multiple alte solutii, module si aplicatii complementare – contabilitate, SFA, WMS si e-commerce
 • Consultanta si servicii complete de instalare (hardware-software)
 • Suport tehnic disponibil zilnic, zeci de linii de call-center
 • Acoperire nationala prin reteaua de parteneri Magister, care include sute de profesionisti certificati din toate zonele tarii
 • Adaptabilitate, simplitate si flexibilitate in utilizarea platformei
 • Training de personal
 • Raport calitate-pret optim prin funcționalități precum vânzare ultrarapidă, soluție mobila integrata sau extensie eCommerce pentru livrarea online.

Soluția SmartCash RMS pentru formate comerciale tip Cash&Carry surclaseaza, in prezent, soluții de renume în domeniul retailului autohton.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!