Diana Ionescu
Sasha & Vlad, retea de carmangerii, continua extinderea cu SmartCash RMS
15 septembrie 2020

Marti, 11 august 2020, a fost inagurata noua Piata Sudului din Berceni, Bucuresti. Cladirea este complet tehnologizată, dotata cu toate facilitatile necesare comertului modern: instalaţii de climatizare şi autorizaţie de securitate la incendiu, suprafata generoasa pentru tarabe (6.000 mp), parcare etajată de 300 de locuri, servicii de paza, ba are amenajat chiar si un hectar de spaţiu verde. Investitia se ridica la 10 milioane de euro.

Printre noile magazine deschise in incinta Pietei Sudului se numara si doua unitati Sasha&Vlad – parte din reteaua deja cunoscutului producator de carne si produse din carne.

Carmangeriile Sasha&Vlad utilizeaza inca din anul 2016 solutia noastra software pentru retail, SmartCash RMS. Pe masura ce reteaua s-a extins, si solutia implementata s-a adaptat dezvoltarii, permitand afacerii sa gestioneze corespunzator fluxul de activitati cotidiene din magazine si mai ales asteptarile clientilor privind precizia si viteza de reactie la casa de marcat.

La randul lor, personalul din magazine si echipa de management conteaza pe functionalitatile specifice de BI (business intelligence), care asigura controlul asupra stocurilor si o evidenta exacta asupra vanzarilor – indispensabile pentru orice prognoza si planificare in afaceri.

In prezent, comerciantul detine un numar de aproximativ 15 magazine, situate in Bucuresti, cu gestiune distribuita si control centralizat. Astfel, magazinele din retea trimit comenzi folosind modulul specific pentru comenzi automate disponibil in platforma SmartCash RMS, iar centrala livreaza apoi comenzile catre fiecare magazin, incarcand, totodata, stocul magazinelor prin transfer automatizat in interiorul retelei.

Solutia implementata in centrala de magazine Sasha & Vlad include aplicatii precum SmartCash Enterprise in centrala de magazin si versiune SmartCash Professional si SmartCash Cluster in reteaua de magazine.

Ii multumim ca ne-a ales, il felicitam pentru extindere si ii dorim mult succes si spor la vanzari!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!