Cristim

Rețeaua de Magazine Cristim 

Compania Cristim este unul dintre cei mai importanți producători de mezeluri din România, furnizând o gama completă de produse din această categorie.

Este unul dintre cei mai vechi clienți Magister, colaborarea fiind demarată în anul 2011 și continuând până în prezent cu diferite formate comerciale.

Dezvoltarea rețelei de magazine a inclus în cei 10 ani de colaborare peste 40 de locații în format de magazin de proximitate sau magazine de producător, 4 supermarket-uri, 17 locații operate în regim cash & carry, precum și tonete volante operate sub brand-ul Matache Măcelaru.

Locațiile Cristim se regasesc in mai multe judedețe din țară printre care București, Argeș, Galați, Dâmbovița, Vâlcea, Prahova, Buzău sau Ilfov.

Specificul soluției Magister pentru Cristim este concentrarea tuturor schimburilor de date dintre unitățile de producție și livrare la nivelul centralei de magazine SmartCash RMS. Din acest punct, indiferent de formatul comercial operat, este asigurat controlul asupra tuturor locațiilor comerciale.

O altă particularitate, este integrarea strânsa dintre soluția de retail, platforma ERP utilizată, subsistemul specializat pentru producție și soluția BI de la Magister, SmartCash Oxygen care rulează pe platforma QlikView.

În ciuda formatelor comerciale diverse utilizate de-a lungul anilor de Cristim, soluțiile Magister, permit operarea unitară a intregului lanț de magazine în condițiile obținerii de informații în timp real din magazine. La rândul lor aceste date sunt integrate automat în sistemul de analiza de business generând proiecții live pentru managerii de rețea.

 

Interviu cu D-na. Ana Maria Morari - Cristim
Interviu cu D-na. Ana Maria Morari - Cristim
Interviu Andrei Scortariu, Cris-Tim, despre SmartCash RMS 10
Interviu Andrei Scortariu, Cris-Tim, despre SmartCash RMS 10

Sunt oameni de la Magister cu care vorbesc la telefon de aproape 2 ani de zile, pe care nu-i cunosc fizic, dar vorbesc cu ei ca si cand ar fi ai mei…

Mulţumesc Magister!

Ana Maria Morari

Supervizor Rețea de Magazine

Client

Impex Cristim & Cristim 2 Prodcom

}

Dată

Ian 2011 – 2021

Servicii

Training, Instalare, Asistenta Deschidere, Analiză Business, Dezvoltare Software

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul