Stefania Moraru
Totul despre cantarele Dibal seria 900
18 martie 2016

Joia trecuta, tehnicienii nostri au avut oportunitatea sa afle mai multe despre cantarele Dibal chiar de la reprezentantii producatorului spaniol. Partenerul nostru, compania Scale Expert, unica importatoare a marcii Dibal in Romania, a organizat o sedinta de training la care au participat atat reprezentantii departamentului de instalare si intretinere a solutiilor, cat si cei din departamentele de suport tehnic si de vanzari. Sedinta a avut loc chiar la sediul Magister Software.

Reprezentantul producatorului, Cesareo Castillo, Technical Support Manager, a sustinut o prezentare despre noua gama de cantare Dibal seria 900. Performante si versatile, cantarele Dibal 900 sunt usor de utilizat de configurat si au un design ergonomic. Prezentarea a urmarit o serie de caracteristici cheie ale noii game: modurile self service, profilurile de self service, personalizarea interfetei, setarea reclamelor pe articole individuale, exportul de rapoarte, discountul la bucata, setarea mesajelor de avertizare la epuizarea rolei sau a stocului, incarcarea imaginilor de pe stick-ul de memorie, tiparirea codurilor bidimensionale si calibrarea vitezei de reactie a ecranului tactil. Grafica interfetei gamei Dibal 900 este exceptionala coduri bidimensionale, iar textele sunt mult mai lizibile fata alte serii.

Multumim partenerului nostru, Scale Expert, pentru aceasta oportunitate. Va asiguram ca vom valorifica informatiile dobandite la training!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!