Diana Ionescu
Un nou minimarket METRO LaDoiPasi in Galati
14 martie 2023

Reteaua METRO a inaugurat un nou magazin de proximitate LaDoiPasi

METRO Cash&Carry a adaugat in reteaua LaDoiPasi un nou magazin de proximitate operat in franciza în zona estică a României, in judetul Galati.

Potrivit partenerilor nostri Iruc ECR Sofware din Galati, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister, noul magazin de proximitate MCH Saga SRL are o suprafata de 120 metri patrati si aproximativ 4000 de produse.

Echipa Iruc ECR Sofware a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare solutie SmartCash POS si SmartCash Shop. Personalul utilizator al solutiei SmartCash RMS a beneficiat de instruirea si suport operational în magazin, pe propriile echipamente.

Programul este dublat de asistența de la distanța în timp real, pe toata perioada de implementare.

Sincronizarea catalogului de produse cu articolele listate de METRO

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul LaDoiPasi MCH Saga SRL este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor, pentru magazinele incluse în franciza METRO LaDoiPasi, se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Catalogul de produse se sincronizeaza cu articolele listate de METRO, dupa cum a dorit comerciantul. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS si disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul clientul fost achizitionata o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru acest magazin.

Minimarket-ul LaDoiPasi MCH Saga SRL dispune acum de o soluție completă de vânzare și gestiune de magazin. Solutia SmartCash este integrată complet cu echipamente hardware specifice pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!