Diana Ionescu
Noul model de business LaDoiPasi EXTRA se extinde cu un nou magazin in Bucuresti
1 martie 2023

Patru magazine LaDoiPasi EXTRA (doua in Bucuresti si doua in Ilfov) utilizeaza solutii SmartCash RMS

Reţeaua de magazine LaDoiPaşi accelereaza extinderea supermarketurilor LaDoiPasi EXTRA. Dupa deschiderea primului supermarket LaDoiPasi EXTRA din Bucuresti, in sectorul 5, in luna ianuarie a.c., a urmat cel de-al doilea magazin in sectorul 3 pe Bulevardul Camil Ressu.

Precum in restul locatiilor deschise dupa noul concept LaDoiPasi EXTRA, concept de magazin alimentar adresat „consumatorului urban, fresh, convenient & exciting”, potrivit directorului de magazin LaDoiPași EXTRA în Dobroești, comerciantul utilizeaza solutia software si hardware Magister.

Magazinul LaDoiPasi EXTRA aflat pe B-dul Camil Ressu din sector 3 Bucuresti a optat pentru interfata automatizata de schimb de date cu METRO integrand complet platforma logistica si solutia de gestiune specializata pentru retail SmartCash RMS.

Receptia facturilor emise catre comerciant si sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO sunt asigurata prin integrarea cu API-ul METRO, prin intermediul unui asistent inteligent.  Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Noile magazine LaDoiPasi EXTRA simplifica procesul de vanzare si aprovizionare utilizand solutia de gestiune SmartCash RMS pe o infrastructura hardware de ultima generatie.

Pentru un management modern si eficient in noul magazin LaDoiPasi EXTRA, comerciantul a ales la punctul de vanzare un sistem POS touchscreen. In cadrul magazinului s-au configurat si instalat, impreuna cu solutia software SmartCash, si terminale pentru colectarea mobila de date tip iData K8.

Inventarierea in timp real cu SmartCash Mobility si iData K8

 Odata cu dinamica ofertelor se diversifica si produsele METRO si astfel comerciantii LaDoiPasi EXTRA opteaza pentru componenta SmartCash Mobility, instalata in back-office. Pentru inventariere, au la indemana terminalul mobil de ultima generatie iData K8 Android 10.

Noul terminal are performanta si fiabilitate excelente si o durata de viata foarte mare fiind un dispozitiv mobil de colectare a datelor ultra rezistent. iData K8 a fost proiectat pentru scanari complexe pe distante lungi de pana la 21.4 metri. Terminalul rezista la caderi de la 1.8 metri si poate scana in cateva secunde atat in depozite mari, cat si la raft.

Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, clientul obtine rapoarte in timp real despre stocuri, modificari de pret sau discounturi si poate realiza o comanda directa la raft.

Cu solutia SmartCash RMS, francizatii METRO LaDoiPasi sunt mai competitivi si mai profitabili

Cele mai importante beneficii ale implementarii solutiei SmartCash RMS sunt:

  • Diminuarea erorilor și gestionarea eficientă a resurselor;
  • Automatizarea fluxurilor de lucru;
  • Susținere în procesul de creștere a vânzărilor și procesarea mult mai rapidă a comenzilor;
  • Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO LaDoiPasi asigura o buna comunicare cu partenerii și creșterea satisfacției clienților;
  • Actualizarea corectă și în timp real a tuturor proceselor comerciale prin integrarea cu API-Metro pentru receptia facturilor;
  • Receptia de marfa se realizata automat prin intermediul unui asistent inteligent pentru transparenta si trasabilitatea tranzacțiilor comerciale;
  • Procesarea automata a comenzilor, in functie de evolutia vanzarilor si a stocului, ofera acuratețe in vanzari și economie de timp.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea comerciantul a beneficiat de asistenta tehnica de la distanta – toate oferite de Magister, in perioada post instalare.

Functia de feedback clienti disponibila prin Media Display in aplicatiei SmartCash POS

Comerciantul a optat si pentru aplicatia Feedback Clienti Magister, functie disponibila prin Media Display in cadrul aplicatiei SmartCash POS. Functia masoara satisfactia clientilor imediat dupa interactiunea cu personalul.

Aplicatia Feedback Clienti Magister
Aplicatia Feedback Clienti Magister

Vreti si voi o solutie de management pentru magazin pe masura specificului si obiectivelor afacerii? Contactati-ne! Specialistii Magister va stau la dispozitie pentru a configura intocmai solutia de care aveti nevoie pentru o activitate mai eficienta si mai profitabila in retail!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!