Diana Ionescu
Validare automată a limitei de vârstă prin inteligență artificială la sistemul self-checkout Magister ECO
29 aprilie 2022

Implementeaza sistemul self-checkout Magister ECO, cu validare automată a limitei de vârstă!

Luna aprilie a venit cu lansarea unei noi funcționalități pentru sistemul self-checkout Magister ECO. Folosind inteligența artificială, noua functie permite recunoașterea automată a limitei de vârstă a cumpărătorilor, la comercializarea produselor care impun, conform legii, verificarea vârstei minim necesare de 18 ani. O premieră pe piața din România, acest proces simplifică munca personalului, automatizează și fluidizează operațiunile din magazin, iar pentru cumpărători, scurtează timpul petrecut la casa de marcat.

În luna martie 2021 am lansat Magister Easy CheckOut (ECO), primul sistem complet de tip self-checkout fabricat integral în România. Dotat cu cea mai recentă tehnologie din domeniu, Magister ECO integrează toate sistemele de automatizare, protecție, interfațare și control necesare pentru integrarea în orice flux de operare din retail. În plus, sistemul poate fi personalizat în funcție de nevoile sau designul fiecărui magazin.

Economiseste cat mai mult timp pentru clientii tai! Implementeaza sistemul self-checkout Magister ECO, cu validare automată a limitei de vârstă!

Magister ECO a atras rapid atenția pe piață, oferind toate dotările hardware și software specifice comerțului modern: cititor bioptic pentru coduri de bare, cântar de înaltă precizie, terminal PC all-in-one touchscreen rezistent la zgârieturi, funcția de semnalizare Liber/Ocupat, controler multicanal ce comandă automat deschiderea sau închiderea porților după emiterea bonului fiscal, multiple opțiuni de plată (card bancar sau criptomonede), sistem de avertizare luminoasă pentru produsele a căror comercializare către minori este interzisă, conform legii.

Magister Easy Checkout
Magister Easy Checkout

Acum, la un an de la lansarea sistemului de self-checkout, am ridicat ștacheta prin introducerea unei noi funcționalitati: la selectarea produselor cu limita de vârstă (minimum 18 ani, pentru tutun și alcool), verificarea varstei se efectuează automat, prin camera web montată la casa de marcat, sincronizată cu funcțiile de inteligență artificială integrate în aplicația software SmartCash POS Enterprise, care permit identificarea automată a parametrilor de fizionomie facială.
Astfel, detecția durează mai puțin de o secundă și scutește personalul de mentenanță de confirmări repetitive a vârstei clienților, așa cum se întâmpla până de curând.

Funcția de validare automată a limitei de vârstă prin inteligență artificială, integrată în noile sisteme Magister ECO, se încadrează în principalele noutăți ale versiunii SmartCash RMS 2022 și reprezintă o inovație importantă pe piața soluțiilor pentru retail din România, confirmând atât potențialul pieței naționale de profil, cât și deschiderea comercianților români la tendințele în domeniu.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!