Diana Ionescu
CrisTim – 10 ani de excelenta in productie si retail, sustinuti de SmartCash
15 septembrie 2020

Marti, 11 august 2020, s-a redeschis Piata Sudului din Berceni, Bucuresti, intr-o noua versiune, modernizata si tehnologizata. Cumparatorii din zona au de-acum la dispozitie si un nou magazin al producatorului de mezeluri CrisTim. Totodata, aceasta inaugurare este, pentru noi, si un prilej de sarbatorire a unei colaborari longevive: se implinesc 10 ani de cand compania utilizeaza, in reteaua de magazine proprii, solutia noastra software, SmartCash Retail Management System.

Reteaua comercializeaza aproape exclusiv produse proprii, CrisTim fiind una dintre cele mai vechi si apreciate afaceri romanesti, cu o istorie de peste 25 de ani.

In magazine se asigura asistenta la servire, iar reteaua are gestiune distribuita si control centralizat, aplicat pentru: preturi si politici de vanzare, portofoliu de produse si sortimentatie, controlul stocurilor din magazine si respectiv tiparul de aprovizionare a magazinelor. Concret, stocul magazinelor este incarcat din centrala, prin transfer automatizat, in interiorul retelei. Inventarierea stocului din magazine se realizeaza automatizat, cu ajutorul terminalelor mobile si aplicatiilor specifice – functionalitatile SmartCash ofera beneficii atat pentru cumparatori, personalul de vanzare, cat si pentru managerii care supervizeaza activitatea.

Solutia software implementata in reteaua CrisTim include aplicatii precum SmartCash Enterprise in centrala de magazine si versiunea SmartCash Professional in fiecare unitate din retea.

Totodata, Cris-Tim ofera beneficii clientilor fideli prin aplicatia specifica SmartCash Fidelity si foloseste SmartCash Oxygen versiunea Enterprise, pentru avantajele asigurate de managementul online al afacerii si alte facilitati de business intelligence (BI).

Felicitari, multumim pentru colaborarea longeviva si mult succes in continuare!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!