Diana Ionescu
Instructiuni de utilizare pentru oferta speciala SmartCash RMS 2018
13 februarie 2018

Avand in vedere interesul deosebit, privind oferta speciala lansata de Magister Software pentru actualizarea la SmartCash RMS 2018, manifestat in special de clientii nostri cu versiuni mai vechi, va transmitem prin intermediul acestui articol cateva instructiuni practice care sa va ajute sa va incadrati in termenul anuntat si sa profitati in cel mai scurt timp de oferta lansata.

Accesul la cea mai noua versiune SmartCash RMS 2018 este asigurat prin deschiderea sau prelungirea unei subscriptii anuale de acces la actualizarile de programe Magister. Asadar, pe langa actualizarea la ultima versiune SmartCash RMS 2018, veti beneficia in cadrul aceluiasi pret din oferta, pentru inca un an, si de actualizarile ce vor fi disponibile lunar.

Accesul la cea mai noua versiune SmartCash RMS, este asigurat asadar, sub forma de abonament anual, ce trebuie contractat cu unul dintre reprezentantii autorizati Magister din tara.

Pentru abonarea cat mai rapida la subscriptiile anuale SmartCash RMS puteti alege, in functie de situatia dvs. particulara, una din urmatoarele variante:

Daca aveti deja incheiat un contract de asistenta tehnica autorizata direct cu Magister Software sau cu unul din cele 4 centre teritoriale de service si suport tehnic autorizat Magister din tara, solicitati includerea in programul de actualizare la unul din urmatoarele date de contact:

Bucuresti – Magister Software: Tel. 031.821.01.50, Email: sales@magister.ro
Iati – INITA 1996 SRL, Tel: 0232.431.726, Email: contact@inita.ro
Bacau – Velvet Com SRL, Tel: 0234.513.353, Email: office@velvetcom.ro
Craiova– ECR Systems SRL, Tel: 0251.522.177, Email: ecr_systems@yahoo.com
Satu Mare– Simon Electronics SRL: Tel: 0261.713.681, Email: office@casemarcatsm.ro

In aceasta situatie, activarea subscriptiei anuale va fi atasata sub forma de act aditional la contractul de asistenta autorizata pe care il aveti deja incheiat.

Daca nu ati incheiat deja un astfel de contract, dar colaborati cu un alt partener sau dealer Magister din tara va invitam sa luati legatura cu acesta pentru a va inregistra in timp util in program. Datele de contact ale tuturor partenerilor nostri comerciali, pe judete le puteti gasi pe pagina urmatoare.
Activarea subscriptiei anuale va face obiectul unui contract separat de abonare pe care reprezentantul nostru vi-l va transmite in cel mai scurt timp.

Indiferent de situatie, accesul la oferta speciala este garantat in conditiile in care data abonamentului incheiat este inclusa in termenul limita de 31 martie 2018.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!