Diana Ionescu
Magister la orizontul digitalizării: Direcția de dezvoltare și colaborare în contextul fiscal actual
13 decembrie 2023

Conferința Națională Magister 2023: Integrare, inovație și parteneriat în viziunea CEO-ului Dor-Bujor Pădureanu

În cadrul Conferinței Naționale Magister 2023, desfășurată la Hotel Double Tree by Hilton din Oradea, CEO-ul Magister, Dor-Bujor Pădureanu, a oferit o perspectivă aprofundată asupra viitorului digitalizării în retailul românesc. Evenimentul a reunit Dealeri si Parteneri Certificați și a fost prilejul ideal pentru a discuta provocările și oportunitățile anului viitor.

Conferința, un punct de întâlnire anual pentru liderii industriei de retail, a subliniat importanța integrării tehnologice și adaptării la dinamica legislației fiscale. Dor Bujor Pădureanu a vorbit despre bucuria reîntâlnirii cu partenerii tradiționali și cei noi, marcând astfel o etapă de creștere și consolidare pentru Magister.

Cu focus pe inovatie inovație, Magister își propune să răspundă nevoilor de digitalizare ale retailerilor. Dor Bujor Pădureanu a subliniat eforturile companiei de a integra funcționalități avansate în platforma SmartCash RMS, asigurând astfel compatibilitatea cu noile cerințe fiscale și digitale ale României: implementarea sistemelor e-Factura, e-Transport și conformarea cu sistemul SGR. El a subliniat mândria echipei pentru munca depusă în interpretarea progresistă a legislației, facilitând astfel integrarea acestor funcționalități în platforma SmartCash RMS 2024.

Interviu cu dl. Dor Bujor Padureanu CEO Magister la Conferinta Nationala Magister 2023
Interviu cu dl. Dor Bujor Padureanu CEO Magister la Conferinta Nationala Magister 2023

Inovație și adaptare la sistemul fiscal și de reciclare

E-factura, E-transport și SAFT: Una dintre direcțiile majore de dezvoltare ale companiei se axează pe adaptarea la noile sisteme fiscale, e-Factura și e-Transport. Magister răspunde acestor schimbări printr-o implementare eficientă în platforma SmartCash RMS, asigurându-si astfel clienții că sunt complet pregătiți pentru tranziția digitală. SAFT este un alt element cheie în acest puzzle, oferind autorităților fiscale acces la datele contabile detaliate, o necesitate pentru a asigura conformitatea fiscală.

Sistemul SGR de reciclare și RetuRO: Magister demonstrează o adaptabilitate remarcabilă și în ceea ce privește conformarea cu noile reglementări de mediu. Sistemul SGR de reciclare al ambalajelor reutilizabile este un pas important în direcția sustenabilității și a protecției mediului. Platforma SmartCash RMS este în prezent singura soluție din România complet compatibilă cu sistemul de reciclare RetuRO, care a intrat în vigoare începând cu 30 noiembrie, imediat după desfășurarea Conferinței Naționale Magister. Această compatibilitate subliniază angajamentul Magister pentru inovație și adaptare continuă la schimbările legislative și de mediu.

Prin aceste implementări, Magister nu numai că asigură conformitatea clienților săi cu cerințele fiscale și de mediu, dar și simplifică procesele administrative, permițându-le să se concentreze pe creșterea afacerii. Adaptarea rapidă la schimbările legislative și integrarea tehnologică sunt esențiale în piața competitivă actuală, iar Magister se poziționează ca un partener de încredere în acest proces.

Pe lângă discuțiile tehnice, evenimentul a fost și un prilej pentru a aprecia realizările partenerilor Magister, evidențiind dinamica pieței de retail și succesul implementărilor recente. Perioada 2022-2023 a fost bogată în realizări, cu proiecte remarcabile realizate de parteneri, subliniind astfel forța și adaptabilitatea Magister în industrie.

Speakerii invitați au adus în discuție soluții inovatoare și strategii pentru viitorul comerțului, subliniind necesitatea integrării și colaborării în industrie. Aceste prezentări au punctat strategii și direcții comerciale emergente, conturând viitorul comerțului.

În concluzie, Conferința Națională Magister 2023 nu a fost doar o reuniune de bilanț și planificare, ci și o demonstrație a capacității Magister de a răspunde rapid și eficient schimbărilor din piață. Cu o abordare orientată spre inovație și adaptabilitate, Magister își consolidează poziția de lider în furnizarea de soluții software pentru retailul românesc, gata să facă față provocărilor viitoare într-un mediu de afaceri dinamic și în continuă evoluție.

0 Comentarii

Categorie: Blog | Interviuri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!