PROIECTE POS
Agroland

Agroland

Agroland este cea mai extinsă rețea de magazine cu profil agricol din România, numărând peste 250 de locații comerciale, distribuite pe întreg teritoriul țării. Printre produsele comercializate se numără, furaje, pui vii, produse pentru gradină și casă sau mâncare pentru animale.

Hypermarket Remarkt

Hypermarket Remarkt

Hypermarketurile Remarkt listeaza un portofoliu de peste 100.000 SKU, organizate in 53 de departamente operationale expuse pe o suprafata de peste 7000mp.

Florariile Tria’s

Florariile Tria’s

Tria’s este una dintre cele mai cunoscute surse de aranjamente florale din București. Se diferențiază de concurență prin abordarea centrată pe designeri specializați de aranjamente florale, prezenți în toate locațiile comerciale.

Cash & Carry Maurana

Cash & Carry Maurana

Dezvoltat pe aproximativ 1.300mp, depozitul Maurana comercializează pentru companii în regim de autoservire o gama de aproximativ 7500 SKU grupate în 22 de departamente. Portofoliul de produse include în principal băuturi alcoolice și nealcoolice, dar și dulciuri, detergenți, tutun și produse lactate.

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest