Hypermarket Remarkt

Rețeaua de Hypermarketuri Remarkt

Hypermarketurile Remarkt listeaza un portofoliu de peste 100.000 SKU, organizate in 53 de departamente operationale expuse pe o suprafata de aproximativ 7000mp.

Proiectul a constat in migrarea infrastructurii software si hardware din cele doua hypermarket-uri achizitionate de beneficiar, pe cea furnizata de compania noastra avand la baza platforma software SmartCash RMS si echipamente moderne de vanzare bazate pe tehnologie touchscreen.

Solutia software implementata acopera toate compartimentele activitatii operationale, cum ar fi: aprovizionarea automata si la cerere, linia de case, reteaua de cantare de tip PC Scale, receptia asistata mobil, controlul de departament, controlul de numerar, managementul politicilor comerciale si al achizitiilor.

Solutia asigura integrarea B2B cu toti furnizorii prin procese EDI de schimb de date, asigurand de asemenea si serviciile financiare si de management de personal prin solutii enterprise produse de compania Zucchetti, cel mai important trust de solutii software european.

Provocarea proiectului Remarkt a fost nevoia de transfer a activitatii pe noua solutie, simultan in doua hypermarket-uri odata cu inceputul noului an.

Este un grad de risc operational pe care putini furnizori de solutie si l-ar fi  asumat.

Abordand pragmatic acest proiect, in cooperare cu echipa de proiect, specialistii nostri au dovedit un inalt profesionalism si o expertiza tehnica unica in Romania.

Dor Bujor Padureanu

CEO Magister

Client

Remarkt Magazine

}

Dată

01 Ian 2020

Servicii

Training, Instalare, Asistenta Deschidere

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul