Cash & Carry Maurana

Cash & Carry Maurana

Dezvoltat pe aproximativ 1.300mp, depozitul Maurana comercializează pentru companii în regim de autoservire o gama de aproximativ 7500 SKU grupate în 22 de departamente. Portofoliul de produse include în principal băuturi alcoolice și nealcoolice, dar și dulciuri, detergenți, tutun și produse lactate.

Provocarea proiectului Maurana a constat în nevoia de accelerare a proceselor de vânzare și de recepție de marfa, în condițiile unui trafic extrem de ridicat de clienți.

Specific depozitului Maurana este posibilitatea de comercializare simultană în doua regimuri complementare: vânzarea cu bon fiscal pentru persoane fizice și vânzarea prin facturare către persoanele juridice.

În cazul acestui operator, cele două regimuri sunt asigurate prin separarea liniilor de încasare pe fluxuri diferențiate de operare.

Pentru controlul stocurilor a fost implementată o soluția mobila ce folosește terminale wireless dotate cu sistemul de operare Android și aplicatia SmartCash Mobility. Acestea sunt utilizate atât pentru inventariere cât și pentru procesarea comenzilor VIP, respectiv comenzile ce se pregătesc în avans, pentru clienții care achiziționeaza cantităti importante.

Implementarea soluției Magister a dus la creșterea capacităților de livrare și în consecință la dublarea spațiului de depozitare în mai puțin de 2 ani de la data implementării.

 

Pot spune că am pornit cu dreptul în alegerea acestui sistem pentru că în anii scurși de atunci, a fost un ajutor major în dezvoltarea activității firmei.

Vă pot recomanda cu căldură compania Magister!

Ana Maria Marinescu

CEO Maurana

Depozitul magazin Maurana foloseste SmartCash RMS de la Magister de 4 ani
Depozitul magazin Maurana foloseste SmartCash RMS de la Magister de 4 ani
Receptia de marfa cu terminalul mobil Android Mobility 95W
Receptia de marfa cu terminalul mobil Android Mobility 95W

Client

Maurana Prodimpex

}

Dată

04 Iun 2010

Servicii

Training, Instalare, Asistenta Deschidere

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul