Diana Ionescu
Proprietarii de supermarket apreciaza Magister ECO self-checkout
30 mai 2022

Livrari Regie valorifica tendinta self-checkout pentru a-si creste vanzarile

Un nou supermarket independent a instalat solutia self-checkout Magister ECO, care le permite clienţilor să îşi scaneze singuri produsele şi să plătească rapid cu cardul, fără a mai fi nevoiţi să interacţioneze cu un casier. Supermarket-ul Livrari Regie este situat in zona Regie din Bucuresti, aproape de campusul universitar, asadar fluxul de cumparatori este format preponderent din tineri dinamici, activi si la ore tarzii, familiarizati cu tehnologia si early-adopters inclusiv in ceea ce priveste metodele rapide de plata la cumparaturi – mai nou, inclusiv plata prin smartphone sau cu criptomonede.

De la începutul acestui an, zeci de case de tip self-checkout Magister ECO au fost instalate în magazine din diverse zone ale țării, iar numărul lor crește constant, pe măsură ce se înlocuiesc casele clasice de marcat cu unele noi, care folosesc această tehnologie, sau se deschid noi unități, de diverse tipuri și dimensiuni (de la magazine independente, supermarketuri de proximitate, până la cash&carry ori rețele de retail).

In contextul in care pandemia a accelerat digitalizarea, in prezent, una din zece case de marcat din supermarketuri şi hipermarketuri este self-service, fără casier. Iata ca, dezvoltarea conceptului de case de tip self-checkout a ajuns si in zona magazinelor independente.

Clientul a optat pentru solutia self-checkout Magister ECO, in supermarketul Livrari Regie, din trei mari considerente, bazate pe tiparul de business si programul non-stop de lucru al magazinului:

Costuri ridicate de personal

Supermarketul Livrari Regie opereaza vanzari cu program non-stop. Magazinele cu program non-stop au cheltuieli mai mari cu forta de munca, intrucat activitatea pe timp de noapte implica atat un spor la salariu pentru turele de noapte, cat si investitii in sistemele de supraveghere si de securitate.

Asadar, instalarea unui sistem self-checkout contribuie atat la reducerea costurilor, cat si la un flux operational optim in magazin: deserveste cumparatorii si asigura control asupra incasarilor, precum si efectuarea tranzactiilor corect si rapid.

Deficitul de personal si fluxul vanzarilor pe timp de noapte

Solutia self-checkout Magister ECO poate inlocui cu succes factorul uman – casierul. La utilizarea casei self-checkout Magister ECO, cumpărătorul devine instantaneu propriul casier. Astfel, se poate asigura functionarea magazinului cu un numar minim de angajați si, totodata, scad costurile pentru forța de muncă.

In plus, deoarece solutia de tip self checkout Magister ECO are dimensiuni mai mici decât cea “clasica”, se economisește considerabil spațiul în supermarket, evitandu-se aglomerarea, iar unde ar fi fost loc doar pentru doua case de marcat obisnuite, de exemplu, intra mai multe sisteme self-checkout.

Platile rapide, sigure si moderne, cu cardul sau criptomonede

Solutia self-checkout Magister ECO acceptă plata convențională, cu card bancar sau plata cu peste 30 de criptomonede – suporta diverse crypto wallet-uri, precum si serviciul Binance Pay. Sistemele Magister Easy CheckOut permit plăți electronice efectuate cu cardul bancar sau cu criptomonedă (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tezos, Euro Token), monede virtuale foarte populare in randul clientilor din zona Regie, din Bucuresti.

In etapa finală a procesului de cumpărare, comerciantul poate opta pentru sistemul de securitate cu porti de deschidere – poarta de iesire se deschide doar dupa scanarea codului de bare de pe bonul fiscal.

Asadar, implementand sistemul de self-checkout cu aceste optiuni de plata, comerciantul demonstreaza ca se adapteaza necesitatilor cumparatorilor, iar magazinul are un avantaj competitiv.

Proprietarii de supermarket apreciaza Magister ECO self-checkout

Specialistii Magister colaborează îndeaproape cu clienții noștri din retail, oferindu-le soluții unice, personalizate, inclusiv pentru zonele de self checkout. Solutia de tip self checkout Magister ECO integreaza propria solutie software de gestiune SmartCash RMS, echipamente moderne, modulare, ergonomice, cu diferite sisteme de plată integrate și interfețe prietenoase.

Automatizarea proceselor de cumparare nu reprezinta neaparat un trend, ci este, de fapt, raspunsul industriei la principalele provocari cu care se confrunta in prezent retailerii, precum lipsa personalului, cresterea costurilor de salarizare, nemultumirile clientilor din cauza cresterii timpilor de asteptare la casele conventionale, fraudele cu moneda falsa si multe alte probleme care isi gasesc, iata, rezolvarea prin intermediul sistemelor de tip self checkout.

Folositi si voi noua tehnologie in avantajul afacerii voastre! Contactati-ne si discutati cu specialistii Magister cum va puteti spori eficienta si incasarile cu ajutorul sistemului Magister ECO!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!