Diana Ionescu
Reteaua de magazine Ocean Fish intr-o continua expansiune folosind solutia SmartCash RMS
27 martie 2018

Brand cunoscut si apreciat de consumatorii romani de peste si produse din peste, Ocean Fish detine, in prezent, sapte magazine si planuieste sa-si continue expansiunea in mai multe orase din tara, precum Iasi sau Cluj-Napoca. In luna ianuarie a.c., reteaua producatorului se extindea si in Republica Moldova, unde exista alte trei magazine Ocean Fish.

Compania ofera consumatorilor peste 200 de specialitati, produse in fabrica din comuna Afumati, judetul Ilfov.

Reteaua de magazine Ocean Fish utilizeaza platforma software de gestiune pentru retail SmartCash RMS, iar centrala aflata in magazinul din comuna Afumati este conectata la reteaua de magazine inchisa, transferul de marfa realizandu-se exclusiv din interiorul retelei, cu ajutorul solutiei integrate cu vanzare prin SmartCash POS.

Procesele de vanzare, gestiunea produselor, a clientilor si fidelizarea la nivel de retea sunt operate prin platforma SmartCash, integrata cu programul ERP utilizat pentru automatizarea procesului de aprovizionare.

SmartCash Enterprise licenta principala OEM a fost solutia suficient de complexa pentru a oferi toate functionalitatile necesare comertului modern, dar si usor de implementat in viitoarele unitati Ocean Fish. Astfel, la momentul la care compania decide extinderea retelei, acelasi software va putea fi cu usurinta implementat si in noile magazine, asigurand managementul centralizat si controlul unificat asupra stocurilor.

De ce a ales Ocean Fish SmartCash Enterprise, solutia SmartCash RMS pentru retele de magazine?

  • SmartCash Enterprise licenta principala OEM sustine dezvoltarea retelei pe termen lung;
  • SmartCash Everywhere asigura interactiunea in timp real intre magazin si depozitul central.

Initial, Ocean Fish a deschis un singur magazin, implementand solutia SmartCash RMS. Ulterior, si-a extins afacerea, creand o retea de magazine, iar solutiile noastre software au sustinut firesc dezvoltarea companiei, functionalitatile special concepute in acest sens si suportul tehnic acordat de echipa Magister Software asigurand comerciantului o integrare facila.

Asadar, daca sunteti pregatiti sa treceti la urmatorul nivel de retail, alegeti sa va dezvoltati cu SmartCash RMS!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!