Topmagic.ro

Site eCommerce Topmagic.ro

Compania TOPEDLIN S.R.L. infiintata in 2010 are ca obiect de activitate corecializarea produselor alimentare, bauturi si tutun in magazine nespecializate. Topedlin S.R.L. detine si opereaza in prezent un land de 5 magazine in Husi si Vaslui, avand o crestere a cifrei de afaceri cu 2% in anul 2021.

Preocuparea companiei de a le asigura clientilor noi experiente in conditii de confort, rapiditate si siguranta alaturi de provocarile specifice domeniului de activitate, cresterea treptata a numarului de puncte de lucru si diversitatea produselor, a determinat extinderea afacerii si catre mediul online.

Magazinul online topmagic.ro functioneaza cu solutia eCommerce SmartCash Framework integrata cu sistemul SmartCash RMS, intreg procesul de vanzare, fiind automatizat si, astfel simplificate si operatiunile legate de comertul electronic. Compania beneficiaza de o solutie integrata ecommerce de vanzari online B2C proiectata pentru un volum de aproximativ 1500 articole listate.

Cu un design responsive, o interfata intuitiva si atractiva, clientul a beneficiat in magazinul online de solutia tehnica si serviciile de design si configurarea a magazinului online, suport si mentenanță, găzduire în Cloud, securitate si back-up-uri automate, consultanță & training și desigur de un specialist dedicat pentru acest proiect.

Design-ul este unul atractiv, responsive si optimizat pentru orice dispozitiv (calculator, tableta si telefon).

Sincronizare automată a comenzilor, facturilor, prețurilor și stocurilor între magazinul online și solutia software SmartCash RMS

Cerinta companiei TOPEDLIN S.R.L. a constat in integrarea completa dintre magazinul online topmagic.ro si reteaua sa de magazine fizice, in scopul abordarii unitare a intregului proces comecial.

Magazinul online topmagic.ro dezvoltat pe platforma SmartCash eCommerce Framework beneficiaza de o solutie complet integrata cu reteaua de curierat dar ofera si posibilitatea ridicarii produselor din magazinul fizic. Astfel, livrarea prin curierat, pentru clientii Topedlin S.R.L. este asigurata automat, odata cu emiterea facturilor, cu generare AWB, prin intermediul companiei de curierat Fan Curier.

Cel mai important aspect al cerintelor a fost sincronizarea stocurilor online și offline, astfel încât soluția SmartCash sa gestioneze întreagă afacere. In acest sens, fluxul automat al preturilor, stocurilor, discount-urilor si comenzilor sunt centralizate din magazinul online direct in SmartCash RMS.

Integrarea permite actualizarea automata a categoriilor de produse, a preturilor si stocurilor din solutia SmartCash RMS in platforma eCommerce SmartCash Framework.

Magazinul online este integrat cu platforma de plati online euplatesc.ro avand totodata capacitatea de operare rapida garantata de serviciile de gazduire in Google Cloud, oferite de compania Magister.

 

 

In cadrul strategiei de dezvoltare, Topedlin S.R.L. a ales Magister pentru extinderea vanzarilor prin intermediul unui magazin online sincronizat automat cu magazinele fizice.

Prin sincronizarea automata intre magazinul online dezvoltat pe platforma SmartCash eCommerce Framework si magazinele fizice, compania Topedlin S.R.L. asigura clienților noi experiențe în condiții de confort, rapiditate și siguranță, o tendință intens manifestată în ultima perioadă, mai ales în etapa de extindere a serviciilor.

Folosirea simultană a mai multor canale de comunicare interconectate garantează consolidarea legăturii dintre comerciant și client.

După implementarea platformei de eCommerce SmartCash Framework si automatizarea proceselor specifice, compania a obtinut un magazin online cu program 24/7, care contribuie la atragerea de noi clienti si cresterea vanzarilor.

Cristian Lungu

Consultant Online Magister

Client

TOPEDLIN S.R.L.

}

Dată

01 Octombrie 2022

Servicii

Analiza Soluție, Instalare, Design Web, Cloud Hosting, Training, Custom Design, Custom Functions

Topmagic

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul