Bodosport.ro

Site eCommerce Bodosport.ro si Bodostreet.ro

Compania BODO SPORT infiintata in 2006, utilizeaza solutiile Magister integrate, cu vanzare prin SmartCash POS, de aproximativ 11 ani.

In prezent, portofoliul companiei include o gama vasta de articole sportive, cu peste 5000 de modele pantofi sport o gama larga de textile si accesorii ale celor mai importante branduri din domeniu: Adidas ,Nike ,Puma,Converse ,Le Coq Sportif ,Columbia ,Timberland, PepeJeans, Speedo ,Oneill ,New Balance, Fundango, Vans, Joma, Calvin Klein, Skechers, Reebok, New Era, Under Armour.

Reteaua de magazine Bodo Sport detine trei puncte de lucru, doua magazine fizice in Timisoara si unul in Sovata.

Proiectul e-Commerce Bodo Sport poate fi considerat deja un succes luand in calcul pentru inceput performanta comerțului digital in cele doua magazine online Bodostreet.ro si Bodosport.ro.

Magazinul Bodostreet.ro desfasoara activitati de comert online cu produse de tip imbracaminte, brand-uri premium iar Bodosport.ro comercializeaza online articole de imbracaminte apartinand unor branduri de nisa.

Maximizarea veniturile si a profitului prin integrarea cu succes a canalelor de vanzare online si offline

Ambele magazine online au fost inaugurate in noiembrie a.c. si sunt optimizate de la zero de compania Magister. Magazinele dezvoltate pe platforma SmartCash eCommerce Framework beneficiaza de o solutie integrata de vanzari online B2C, proiectata pentru o gama nelimitata de produse.

Solicitarea clientului a constat in integrarea completa dintre site-urile online si reteaua sa de magazine in scopul abordarii unitare a intregului proces comecial. In acest fel retailerul proceseaza informatiile si comenzile intr-un timp mai scurt si cu o reducere semnificativa a riscului de eroare umana, datorita automatizarii operatiunilor.

Investitia, in dezvoltarea magazinelor online, pe platforma SmartCash eCommerce Framework i-a permis retailerului sa creasca nivelul productivitatii, sa gestioneze cu acuratete stocurile din multiplele locatii si sa detina controlul eficient asupra stocurilor prin automatizarea unor procese de business precum:

  • actualizarea stocurilor si produselor in site;
  • importul listelor de preturi de la furnizori direct in SmartCash;
  • importul facturilor de achizitie de la furnizori;
  • generarea AWB-urilor.

Prin stabilitatea platformei si functionalitatile avansate, SmartCash eCommerce Framework ii ofera retailerului avantajul de a fi in topul preferintelor clientilor:

  • Un design modern si o navigare usoara catre produsele dorite, cu prezentarea detaliata a acestora si filtre de cautare avansata;
  • Operativitate si acuratete crescuta la preluarea comenzilor online, procesate in timp real;
  • Cresterea vizibilitatii pe piata prin accesul la o varietate mai mare de posibilitati de marketing – discounturi, promotii, bonusuri, reduceri in functie de sezon sau produse, blog etc.;
  • Prezentarea mai accesibila si clara a produselor cu foarte multe subcategorii.

Cea mai buna platforma de eCommerce este cea care te ajuta la îndeplinirea obiectivelor de business

Integrarea SmartCash RMS ii permite retailerului sa gestioneze stocuri, comenzi si relatiile cu clientii. Sistemul importa automat produse, preturi si stocuri si exporta comenzile in SmartCash. In plus fata de cresterea ratei de conversie, tehnologia oferita de Magister permite integrarea nativa a comertului digital centralizand intr-o singura platforma managementul produselor, al stocurilor, al preturilor, al promotiilor, precum si managementul clientilor si al comenzilor, asigurand o mai mare flexibilitate si reducerea costurilor de exploatare.

Design-ul este unul atractiv, responsive si optimizat pentru orice dispozitiv (calculator, tableta si telefon).

Livrarea prin curierat, pentru clientii BoDosport.ro si Bodostreet.ro este asigurata automat, odata cu emiterea facturilor, prin intermediul companiei de curierat GLS.

Magazinele online BodoSport.ro si Bodostreet.ro sunt integrate cu platforme de plati online avand totodata capacitatea de operare rapida garantata de serviciile de gazduire in Google Cloud, oferite de compania Magister.

 

 

SmartCash eCommerce Framework ii permite astazi clientului Bodo Sport integrarea tuturor operațiunilor într-o singur platformă, de la vânzări, achiziții, la aprovizionare, gestiune stocuri și contabilitate.

Astfel, compania Bodo Sport beneficiaza, in cele doua magazine online Bodostreet.ro si Bodosport.ro de sincronizarea absolut automată a comenzilor, facturilor, prețurilor și stocurilor între magazinul online și solutia software SmartCash RMS, ceea ce le permite si procesarea in timp real și livrarea rapida a comenzilor.

Toate aceste aspecte ofera clienților precum Bodo Sport, pe termen lung, informații corecte si precise despre produse si implicit ofera clientilor increderea in brand,

Cristian Lungu

Consultant Online Magister

Client

Bodo Sport

}

Dată

01 Decembrie 2021

Servicii

Analiza Soluție, Instalare, Design Web, Cloud Hosting, Training, Custom Design, Custom Functions

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul