Zetfish.ro

Site eCommerce Zetfish.ro

Zetavia SRL alege solutia completa de automatizare SmartCash eCommerce Framework

Compania Zetavia SRL si-a inceput activitatea in 2004, in Craiova judetul Dolj, avand ca domeniu de activitate comercializarea produselor si accesoriilor pentru pescuit, pescuit sportiv si outdoor, in magazinul Zetfish.

Zetavia SRL a ales platforma SmartCash eCommerce Framework integrata cu sistemul SmartCash RMS, intreg procesul de vanzare fiind automatizat si, astfel simplificate si operatiunile legate de comertul electronic. Compania beneficiaza de o solutie integrata eCommerce de vanzari online B2C proiectata pentru un volum de aproximativ 15 000 de articole listate.

Extinderea in mediul online a fost o alegere esentiala pentru cresterea si succesul Zetfish utilizand in totalitate solutia SmartCash RMS pentru automatizarea proceselor de gestiune, contabilitate, administrare stocuri, emiterea facturilor, generare AWB si livrare.

O solutie software completa de automatizare pentru comerciantii online

Solutia complet integrata intre magazinul online zetfish.ro si magazinul fizic Zetfish, are ca scop abordarea unitara a intregului proces comecial, mentinerea stocurile actualizate, procesarea comenzilor in mod eficient, totul in vederea unei experienta de cumparare fara batai de cap pentru clienti.

Un aspect important al cerintelor a fost sincronizarea stocurilor online și offline, astfel încât soluția SmartCash RMS sa gestioneze întreagă afacere. In acest sens, fluxul automat al preturilor, stocurilor, discount-urilor si comenzilor sunt centralizate din magazinul online direct in SmartCash RMS.

Integrarea permite actualizarea automata a categoriilor de produse, a preturilor si stocurilor din solutia SmartCash RMS in platforma eCommerce SmartCash Framework.

Integrarea cu cele mai populare platforme de curierat ofera si posibilitatea ridicarii produselor din magazinul fizic. Astfel, livrarea prin curierat, pentru clientii Zetavia SRL este asigurata automat, odata cu emiterea facturilor si generarea AWB-urilor.

SmartCash eCommerce Framework ajuta afacerile sa gestioneze toate operatiunile comerciale intr-un singur loc, oferind o solutie simpla si eficienta pentru automatizarea proceselor de comert electronic.

In plus, SmartCash eCommerce Framework ofera, de asemenea, integrari cu cele mai populare marketplace-uri precum eMAG, Altex, Elefant, Decathlon, CEL, Okazii, OLX, Amazon, permitand astfel proprietarilor de magazine online sa-si extinda vanzarile si sa ajunga la noi clienti.

 

 

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul