Diana Ionescu
Transformă-ți afacerea cu SmartCash RMS: vânzări prompte, gestiune exactă și optimizarea operatiunilor
27 septembrie 2023

SmartCash RMS: Soluția perfectă pentru optimizarea operațiunilor în carmangerii și magazine de producător

În lumea tehnologiei în continuă evoluție, soluțiile software inteligente sunt esențiale pentru optimizarea operațiunilor și creșterea productivității. Casa Musca, un brand românesc renumit pentru produsele sale locale de calitate, a inaugurat recent cel de-al treilea magazin din rețea, situat în localitatea Vladimirescu, pe strada Reformei nr. 1, în incinta Penny Market din județul Arad.

Acest nou magazin, specializat în carmangerie, lactate și panificație, reprezintă un exemplu strălucit de business integrat și inovator. Casa Musca nu oferă doar produse de înaltă calitate, ci pune accent si pe eficiența operațională și satisfacția clienților, prin implementarea soluției software de gestiune și vânzare SmartCash RMS.

Optimizare și eficiență cu SmartCash RMS

Pentru a-si asigura un flux optim al operatiunilor si un management eficient, cunoscuta retea de producator a ales sa integreze si in acest magazin solutia SmartCash RMS. Solutia integrata cu vanzare prin SmartCash POS ofera magazinelor din reteaua Casa Muscă, posibilitatea transferului automatizat de produse in interiorul retelei de magazine, stabilindu-si singur politica de vanzare si de fidelizare.

SmartCash RMS asigură un management eficient și un flux optim al operațiunilor in reteaua Casa Musca.

Aplicația SmartCash HQ, parte a suitei SmartCash RMS, controlează unificat rețelele de magazine, oferind suport pentru un număr nelimitat de magazine și toate funcționalitățile necesare unei carmangerii moderne. Aceasta include recepția mărfurilor, controlul operațiunilor cotidiene, verificarea stocurilor și multe altele.

Diferențiator strategic in randul carmangeriilor moderne, autohtone

Ceea ce diferențiază Casa Musca de concurență nu este doar calitatea și profesionalismul, ci și decizia strategică de a implementa soluția integrată SmartCash HQ cu POS și Shop Professional. Toate echipamentele hardware au fost interconectate cu ajutorul aplicației software SmartCash RMS, consolidând astfel eficiența operațională și satisfacția clienților.

Implementarea soluției SmartCash RMS în noul magazin Casa Musca subliniază angajamentul brandului pentru inovație și excelență în servirea clienților. Aceasta nu doar optimizează operațiunile și managementul, dar și contribuie la consolidarea poziției Casa Musca în industria alimentară românească.

Managementul, controlul si viteza sunt conditii esentiale pentru producatorii locali de preparate din carne pentru a se mentine in topul retailerilor din industria bunurilor de larg consum si cea alimentara, in mod particular.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului Casa Muscă servicii de instalare și instruire, alaturi de cele de asistenta tehnica de la distanta oferite de Magister, in perioada post instalare, prin intermediul Ready SRL, judetul Arad, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!