Diana Ionescu
Upgrade SmartCash 360
21 aprilie 2021

Lansat in cadrul evenimentului Expo Shop – Future Retail Solutions 2018, la un pret extrem de atractiv, de doar 360 Lei, SmartCash 360, pachetul software promotional, cu un set de functionalitati necesare magazinelor, restaurantelor sau cafenelelor, permitea punerea in functiune a unui mic magazin sau a unei cafenele in doar cateva minute, fara configurari complicate si fara a fi nevoie de proceduri de utilizare extinse.

Promotia a fost valabila in perioada 16 mai 2018 – 15 mai 2019, fiind disponibila doar in conditiile achizitonarii impreuna cu o casa de marcat noua la un pret.

La incheierea campaniei, asa cum este stipulat in regulamentul acesteia, Magister recunoaste dreptul utilizatorilor de a efectua upgrade (actualizare) la versiuni mai noi, stabilind si conditiile in care acesta poate avea loc.

Pentru a avea acces la cea mai noua versiune SmartCash RMS in vederea conectarii caselor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic national de supraveghere si monitorizare a datelor fiscale al ANAF, este obligatoriu upgrade-ul programelor la cea mai noua versiune SmartCash RMS pentru a avea acces la functiile de sincronizare nou introduse.

In cazul pachetului promotional SmartCash 360, licentele SmartCash RMS disponibile pentru actualizare, care se apropie cel mai mult de functionalitatile originale (oferind desigur si o serie de functionalitati suplimentare) sunt: SmartCash POS versiunea Standard pentru programul de vanzare si SmartCash Shop versiunea Standard pentru programul de backoffice.

Desigur comerciantii pot opta pentru oricare din versiunile curente ale programelor SmartCash RMS, in cazul in care doresc sa implementeze noi procese in magazinele lor. O lista comparativa a tuturor versiunilor disponibile poate fi consultata aici.

Asa cum este stabilit prin regulament, pretul actualizarii este calculat ca diferenta dintre pretul curent de lista al noilor licente (distributia OEM sau Business) si prețul fix de 360 Lei de comercializare al pachetelor SmartCash 360.

Pentru detalii va invitam sa utilizati cu incredere serviciul nostru de chat, sau formularul de contact disponibil in aceasta pagina. De asemenea ne puteti contacta folosind oricare din canalele disponibile aici.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!