PROIECTE Retea Magazine
Topmagic.ro

Topmagic.ro

Site eCommerce Topmagic.roCompania TOPEDLIN S.R.L. infiintata in 2010 are ca obiect de activitate corecializarea produselor alimentare, bauturi si tutun in magazine nespecializate. Topedlin S.R.L. detine si opereaza in prezent un land de 5 magazine in Husi si Vaslui,...

Ato’s

Ato’s

Ato’s, este lider pe piața magazinelor de proximitate din mediul rural, din județul Bihor. Acum el intră și în franciza Metro La Doi Pasi.

Agroland

Agroland

Agroland este cea mai extinsă rețea de magazine cu profil agricol din România, numărând peste 250 de locații comerciale, distribuite pe întreg teritoriul țării. Printre produsele comercializate se numără, furaje, pui vii, produse pentru gradină și casă sau mâncare pentru animale.

Cristim

Cristim

Cristim este unul dintre cei mai importanți producători de mezeluri din România, furnizând o gama completă de produse din această categorie.

ApiVest.ro

ApiVest.ro

Apivest.ro este un proiect eCommerce dezvoltat de compania Magister care ruleaza pe platforma SmartCash eCommerce Framework.

Hypermarket Remarkt

Hypermarket Remarkt

Hypermarketurile Remarkt listeaza un portofoliu de peste 100.000 SKU, organizate in 53 de departamente operationale expuse pe o suprafata de peste 7000mp.

Florariile Tria’s

Florariile Tria’s

Tria’s este una dintre cele mai cunoscute surse de aranjamente florale din București. Se diferențiază de concurență prin abordarea centrată pe designeri specializați de aranjamente florale, prezenți în toate locațiile comerciale.

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest