Ato’s

Rețeaua de Magazine Ato’s

Retailer-ul Ato’s, este lider pe piața magazinelor de proximitate din mediul rural, în județul Bihor.

Conceptul său de afacere se bazează pe prezența comercială, cu un portofoliu extins de produse, de la produse alimentare, la cele de menaj, în locații sătești greu accesibile precum Dobrești, Roșia, Meziad, Ceica, Lunca Sprie sau Remetea.

Compania dispune de 6 locații operate în regim de supermaket, alte 2 fiind in curs de implementare într-un format nou, bazat pe franciza Metro „La Doi Pasi”.

Implementarea soluției Magister în rețeaua de magazine Ato’s, a demarat în anul 2016 cu restructurarea portofoliului de produse și crearea headquarter-ului de rețea.

Soluția Magister implementată la Ato’s acoperă managementul lanțului de magazine, cu depozite de recepție mărfuri, aprovizionarea, vânzarea și încasarea automatizate, folosind un sistem de stocuri actualizate în timp real precum și inventarierea mobilă.

Magazinele noi, integrate în franciza Metro „La Doi Pasi” sunt dezvoltate pe o suprafață mai mare, de aproximativ 600 mp și dispun de o soluție completă de vânzare și gestiune de magazin, integrată cu echipamentele hardware specifice furnizate de compania noastra: case rapide touchscreen cu puncte de încasare automatizate, zona de vitrine și o insulă de cântărire pentru legume și fructe.

Pentru magazinele incluse în franciza Metro „La Doi Pasi”, soluția software pentru gestiunea de magazin este integrată cu API-ul Metro, asigurandu-se automatizarea proceselor de sincronizare a articolelor și de recepție de marfa de la Metro.

 

Dificultatea acestui proiect a constat în localizarea în zone izolate a magazinelor. De asemenea, a trebuit sa ținem cont de nivelul redus de cunoștințe IT al personalului din magazine.

Fără includerea în echipa de proiect a partenerilor noștri locali un astfel de proiect ar fi fost greu de pus în practică. 

În acest caz, instalarea și training-ul de magazin a fost efectuat de colegii de la Simon Electronics din Satu Mare care s-au achitat admirabil de sarcina.

Florin Bughirică

Manager Proiect, Magister

Client

Magazinele Ato’s

}

Dată

2016 – Aprilie 2021

Servicii

Instalare, Training, Asistenta Deschidere, Analiză Business, Dezvoltare Software

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul