ApiVest.ro

Site eCommerce ApiVest.ro

Apivest.ro este un proiect eCommerce dezvoltat de compania Magister care ruleaza pe platforma SmartCash eCommerce Framework.

Proiectul se diferentiaza de alte site-uri de acest gen datorita pe de o parte gamei de produse, mai putin intalnite si pe de alta parte datorita modelului comercial abordat.

La data demararii proiectului, compania Automir Online din Arad opera deja o retea de magazine clasice cu produse apicole, prezente in judetele Arad, Brad, Deva si Oradea, centrala retelei fiind localizata la Arad.

Solicitarea clientului a constat in integrarea completa dintre site-ul online si reteaua sa de magazine in scopul abordarii unitare a intregului proces comecial, indiferent de unde acesta este initiat: in magazine sau online.

In cadrul integrarii, o conditie importanta a fost implementarea unui proces unic si repetabil de picking si livrare prin firme de curierat a produselor comandate pentru oricare locatie din reteaua de magazine.

Proiectul final permite acum ca toate comenzile online sa ajunga automat in dispeceratul de ordine de livrare global SmartCash RMS, putand fi procesate din orice locatie fizica sau din depozitul central.

Livrarea prin curierat este asigurata automat odata cu emiterea facturilor prin oricare dintre urmatoarele companii de curierat: Fan Curier, Cargus, Sameday, DPD sau GLS.

Proiectul Apivest.ro a fost realizat intr-un timp record.

Datorita flexibilitatii platformei SmartCash eCommerce am putut importa marea majoritate a atributelor sau imaginilor pentru articole din site-ul vechi al clientului.

Astfel am avut un site sincronizat cu SmartCash intr-un timp foarte scurt.

Apoi colegii mei de la analiza au implementat impreuna cu clientul un workflow complet integrat de livrare pentru comenzile online.

Cristian Lungu

Consultant Online Magister

Client

Automir Online

}

Dată

15 Feb 2021

Servicii

Analiza Soluție, Instalare, Design Web, Cloud Hosting, Training

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul