ChinaMall.ro

Site eCommerce ChinaMall.ro

Lin Shopping Center este o companie ce comercializeaza o gama larga de produse fashion, decoratiuni si accesorii, produse electrice si electrocasnice sau birotica si papetarie, aproximativ 50.000 de produse, prin magazinul universal China Mall, localizat in Constanta.

Infiintata in 2014, utilizatoare a solutiei SmartCash RMS pentru ciclul de vanzare, facturare, livrare si incasare, in magazinul offline, compania a ales, incepand din 2020, o dezvoltare paralela in online care a dus la cresterea cifrei de afaceri in mai putin de un an de zile.

Magazinul online chinamall.ro a fost optimizat de la zero pentru platforma SmartCash eCommerce Framework si beneficiaza de o solutie integrata ecommerce de vanzari online B2C proiectata pentru o gama nelimitata de produse.

Cu un design responsive, o interfata intuitiva si atractiva, clientul a beneficiat in magazinul online de solutia tehnica si serviciile de design si configurarea tehnica a magazinului online, suport si mentenanță, găzduire în Cloud, securitate si back-up-uri automate, consultanță & training și desigur de un specialist dedicat pentru acest proiect.

Numarul de articole listate in magazinul online este de aproximativ 15.000 SKU, site-ul fiind unul dintre cele mai complexe sub aspectul volumetriei.

Capacitatea de operare rapida in aceste conditii este garantata de serviciile de gazduire in Google Cloud, oferite de compania Magister.

Scopul si provocarea acestui proiect au fost, in primul rand extinderea si dezvoltarea unui business, deja existent in mediul offline, catre mediul online si in al doilea rand diversitatea produselor comercializate prin intermediul magazinului online.

Sunt multe luni de munca si multe fotografii incorporate in cele 15.000 de produse!

Cristian Lungu

Consultant Online Magister

Client

Lin Shopping Center

}

Dată

18 Martie 2020

Servicii

Analiza Soluție, Instalare, Design Web, Cloud Hosting, Training

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul